diumenge, 29 de desembre del 2013

Competències del mestre en relació a l'ús de les tecnologies.

Avui us mostro la presentació que vaig realitzar sobre les competències del mestre en relació a l'ús de les tecnologies. Com a futurs mestres hem de tenir en compte que ens trobem en una societat en constant canvi, i pel que fa a les tecnologies encara més, sovint surten noves aplicacions i noves eines per a treballar amb els infants. D'aquesta manera ens hem d'anar actualitzant pel que fa als coneixements dels recursos de les tecnologies i de les seves potencialitats pedagògiques.




Com tots ja sabem, les noves tecnologies són molt importants en la societat actual. Per aquest motiu nosaltres com a futurs docents hem de tenir en compte la importància de conèixer aquests nous recursos. No tant sols cal conèixe'ls sinó que hem de saber aplicar-los a les aules amb els nostres alumnes, també cal compartir aquests recursos amb els companys i companyes de professió ja sigui a través de les xarxes socials o amb el boca a boca.

 A continuació us adjunto un document d'ampliació on hi trobareu el currículum d'educació primària i, concretament a la pàgina 9 el tractament de la informació i competència digital.
A més a més, per a tots aquells lectors curiosos us adjunto dos enllaços de la eduteka on trobareu més detalladament la presentació anterior, espero que sigui del vostre gust i que us serveixi per al futur.




MOLTES GRÀCIES UN COP MÉS!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada